Soita numeroon:

044 5848 288

Tietoa kosteusvaurioista ja homeongelmista

Homesienten itiöitä on kaikkialla ympäristössä.

Lue lisää

Homekoira auttaa homeen paikantamisessa

Homekoira on tehokas apu hometutkimukseen.

Lue lisää
Vesi- ja homevaurion kokonaisratkaisu yhdeltä kumppanilta

RATEKUn kokonaispalveluratkaisu sisältää kaikki vesi- ja homevaurioiden korjaamiseen liittyvät työt: vaurion kartoituksen, korjaussuunnitelman/ -ehdotuksen, tilojen suojauksen, desinfioinnin, purkutyöt, kuivauksen ja tilojen jälleenrakennuksen.

Kokonaisratkaisu on asiakkaan kannalta helppo ja edullinen: työt sujuvat joustavasti, eikä turhia katkoja työvaiheiden välillä synny. Tavoitteemme on, että tilat voidaan ottaa takaisin käyttöön mahdollisimman pian.

Asiantuntija hallitsee koko ketjun.

Kun vesi- tai homevaurion kartoitus ja korjaustyöt on keskitetty yhdelle asiantuntevalle taholle, voit olla varma, että vaurioituneet tilat korjataan laadukkaasti ja kokonaan. Kun työn kaikki vaiheet tehdään saman toimijan kautta, kaikki kohteen vaatimukset ja tarpeet tulevat huomioiduiksi jokaisessa työvaiheessa.

Vastuulle löytyy kantaja.

Sinulla on yksi yhteyshenkilö, joka tuntee kohteen hyvin ja pitää sinut ajan tasalla työvaiheista. Työnjohtajana toimii koko prosessin ajan sama vauriotarkastaja, joka teki alkuperäisen vauriotarkastuksen. Yhteistyö on helppoa.

Kysy lisää RATEKUn vesi- ja homevaurion korjauksen kokonaisratkaisuista!