Soita numeroon:

044 5848 288

Tietoa kosteusvaurioista ja homeongelmista

Homesienten itiöitä on kaikkialla ympäristössä.

Lue lisää

Homekoira auttaa homeen paikantamisessa

Homekoira on tehokas apu hometutkimukseen.

Lue lisää
RATEKUn kuivauspalvelut

Kuivauspalvelut

RATEKUn erikoisosaamista ovat pikakuivaus ja massiivitiilirakenteiden sauvakuivaus. Teemme myös perinteistä kuivausta, eristetilojen imukuivausta sekä erilaisia yhdistelmäkuivauksia.

Kastuneita rakenteita voidaan kuivata tehokkaasti kuivauskoneilla lämmittämällä rakennetta, synnyttämällä ilmavirtauksia rakenteen ympärille ja alentamalla rakennetta ympäröivän ilman kosteutta. Huolehdimme vaurioituneiden rakenteiden kuivauksesta kohdekohtaisesti tehtävän suunnitelman mukaisesti.

Vauhtia täsmäkuivauksella

RATEKUn täsmäkuivaus säästää ajan lisäksi energiaa ja rahaa. Kokonaistaloudellisen kuivauskoneen synnyttämät säästöt näkyvät monella taholla: alhaisempi sähkölasku työajalta, pienemmät korjauskustannukset, vähemmän hotelli- ja muita vaurioon liittyviä kuluja.

Pikakuivausmenetelmämme perustuu rakenteen täsmäkuivaukseen markkinoiden uusimmilla laitteilla. Kone lyhentää huomattavasti betonirakenteiden kuivausaikaa. Perinteisillä menetelmillä kuivausaika vaihtelee 4 viikosta jopa 12 viikkoon. Täsmäkuivauksella kuivausaika on n. 1 viikko. Lisäksi koneemme kuluttaa vain 1/10 perinteisten kuivauskoneiden käyttämästä energiasta. Koneen käyntiääni on verrattavissa hiljaiseen astianpesukoneeseen.

Kysy lisää RATEKUn kuivauspalveluista!

Yhdistämällä katkeamattoman palveluketjun ja kuivauskoneen edut tarjoamme asiakkaillemme kuivaustoimialan edistyksellisimmän kokonaispalvelupaketin.